Sunday, 24 April 2011

GD&TOP - HIGH HIGH MV




Best , ENjoy this. Ignore the PELIK2 dkt vid ini. btw, bkn Sya buat. Sya share jer. Enjoy your music . :D !

Lunch At Kfc With My Adopted Sister And My Friend


senyum, smile. haha, I'm HAPPY !


yea, sis FaNa or Aina Marsya. comel tak? Haha, Saya suka ! :D . sempat gak pose time makan.

 Itu ayam saya laa, NO rampas* hee . JAHAT*


 Yeay ! HAHA, da habess makan. Me, Aina and mezah. cameraShoot-Aina. Thanks sis FaNa sbb bawa camera.

My wedges. YuM, YuM ! 

My friend: Nadhif Irfan. Gelojoh nye makan! Haha . Haha!


Lovely : Adopted Sister:  Aina Farzana. On the way to eat. Waiting for her Chicken chop.







da habess :D . ENJOY+ EAT = HAPPY ! yeay !
24 April 2011.
I love this moment.

Saturday, 23 April 2011

Buah hati saya :D

As'salam utk readers , tajuk yg Sya nk sentuh wat first post Sya hari ni
psl buah hati Sya. hihi , *twija* means *gedik . haha ,
even perasaan tak Sya luahkan pade buah hati sye. Sya happy gak sbb dpt tngk die hari-hari dkt school Sya.
Sya tahu, suatu hari nanti Sya akan bangga dgn perangai Sya skrg yang tak akan pernah terlibat dalam percintaan <-Saya janji dgn diri saya sendiri. Janji lame @ palsu
hee.. under age, takde jiwang. Tapi Sya tak tahan agi da, Sya dah tak peduli dgn janji Sya pade diri sendiri. die baek sngt kat Sya. Sbb tu la Sya lupa pade janji. he .
dia -> HE'S HANDSOME ALSO STYLISH.
Haha,
Sya dan die tak same klas tau. erm, jarang maen dgn dier. Kalo Sya suke kat seseorg tuh, Sya akn slalu perhatikan die tapi sye tak kan tegur. OHH' Soreyy, I'm Shy Girl. Sya beranggapan suatu hari Sya dan die akn bersame. TWIJA. first time Sya jumpe die, dkt bilik agama,
Fuhh, keud and Macho. Mase tu Sya blum kenal die agi, cume tengok dr jauh jer.
Sya bagi klu ;) * Sya baek tau.  Hee~
  • using a spectacles
  • skin : white and kuning langsat .
  • characteristics: good and Ngegeh means belagak*
  • pandaii , FORM class: 1A *belagak !
sampai tu jer , tak nak gitau psal die laen. Jangan rampas *kidding . *KEJAM*

itu saja meh . kalo bagi yang laen nanti kantoi*. kalo feeling kami berdue same , bgs la cenggitu. Hee  `! *Perasan*
Sampaii ctu jer , kang ni family Sya bace , As'salam .